Dagverzorging

De natuur brengt ons wat goed is voor onze huid. Waarom zou je het niet gebruiken? Tinge daycare ontwikkelde producten met minstens 97% natuurlijke ingrediënten voor een zichtbaar jongere en gezonde huid. Al onze dagcrèmes hebben anti-pollution eigenschappen voor een ultieme huidbescherming. Van reiniging tot dagverzorging tot extra gezichtsverzorging; tieners, mannen en vrouwen kunnen volop genieten van deze exclusief ontwikkelde huidverzorgingsproducten.

Dagcrème voor vrouwen

anti-aging, met granaatappel en bruine alg
voor alle huidtypes

   99.2% ingrediënten van natuurlijke oorsprong

32,95 € - 50 mL  

Dit specifiek ontwikkelde huidverzorgingsproduct voor vrouwen met een gezuiverd extract van granaatappel heeft een herstructurerend en regenererend effect. Fijne lijnen worden verminderd, de huid voelt zachter aan, ziet er opgefrist en jonger uit.

Gezuiverde extracten van bruine alg hebben anti-vervuilende eigenschappen. Ze helpen veroudering te voorkomen als gevolg van stress en externe dagelijkse agressies.

Een niet vettige dagcrème die gemakkelijk in de huid dringt zonder sporen na te laten. Het dient als een ideale make-upbasis en bevat een fris parfum

* Granaatappelfruit heeft hydraterende, exfoliërende en verstevigende eigenschappen. Het biedt een saaie, vermoeide huid een echte verfrissende boost. Granaatappel is bijzonder rijk aan anti-oxidanten en dus een ideaal anti-verouderingsactief ingrediënt. Granaatappel kan ook nuttig zijn bij het beschermen van de huid tegen de schadelijke effecten van de zon.

* Padina is een bruine alg die bijdraagt tot het hydrateren, regenereren en herstructureren van de huid en tot het herstellen van de stevigheid en elasticiteit van de huid.

Gebruiksaanwijzing

Dagelijks aanbrengen op de gereinigde huid.

Aanbevelingen

Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 3 jaar.

Getest en bewezen

Gebruikerstest* toonde een uitstekende dermatologische tolerantie.

100% van de gebruikers is akkoord dat na het aanbrengen van de Tinge dagcrème de huid gehydrateerd en gevoed is.
90%
 zegt dat hun huid zachter aanvoelt na het gebruiken van de Tinge dagcrème.
85%
 houdt van de frisse geur.
80%
 bevestigt dat de Tinge dagcrème gemakkelijk indringt zonder sporen achter te laten waardoor het dient als perfecte make-up basis.
75%
 bevestigt dat hun huid een betere structuur en gladdere uitstraling vertoont.

* Na 28 dagen applicatie (twee keer per dag) op 20 vrouwen.
Geschikt voor veganisten. Niet getest op dieren. Dermatologisch getest.

Ingrediënten

Dagcrème voor vrouwen, met intense werking

lifting effect, met baobab, hibiscus en bruine alg
voor alle huidtypes

   99.2% ingrediënten van natuurlijke oorsprong

38,95 € - 50 mL  

Deze ultieme huidverzorging voor vrouwen wordt versterkt door gezuiverde extracten van bruine alg uit de Middellandse Zee, in jojoba olie. Het herstelt de elasticiteit en het vochtgehalte van de huid voor een vollere, stevigere en zichtbaar jongere huid. En dit door het stimuleren van collageen.

Gezuiverde extracten van bruine alg hebben anti-vervuilende eigenschappen. Ze helpen veroudering te voorkomen als gevolg van stress en externe dagelijkse agressies.

Bovendien genereert een 100% natuurlijke mix van witte hibiscus en baobabfruit extracten een liftend effect. Een niet vettige dagcrème die gemakkelijk in de huid dringt zonder sporen na te laten. Het dient als een ideale make-upbasis en bevat een fris parfum.

* Baobabfruit heeft eigenschappen tegen huidveroudering en tegen rimpels en hydrateert, remineraliseert en voedt de huid.

* Hibiscus is een natuurlijke bron van alfahydroxyzuren (AHA's) die bijdragen tot het exfoliëren van de huid en tot het onder controle houden van de vette huid en van verstopte poriën. AHA's dragen daarnaast ook bij tot het verhogen van het vochtgehalte en tot het versterken van de uitstraling van de huid.

* Padina is een bruine alg die bijdraagt tot het hydrateren, regenereren en herstructureren van de huid en tot het herstellen van de stevigheid en elasticiteit van de huid.

Gebruiksaanwijzing

Dagelijks aanbrengen op de gereinigde huid

Aanbevelingen

Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 3 jaar

Getest en bewezen

Een wetenschappelijke gebruikerstest* toonde een uitstekende dermatologische tolerantie.

100% van de gebruikers is akkoord dat na het aanbrengen van de Tinge dagcrème de huid gevoed, gehydrateerd en beschermd is tegen externe factoren.
95%
 zegt dat Tinge dagcrème perfect dient als make-up basis.
95%
 zegt dat de soepelheid en elasticiteit van hun huid lijkt verbeterd te zijn.
90%
 bevestigt dat hun huid er frisser uitziet en minder rimpels vertoont.
85%
 heeft het gevoel dat hun huid geherstructureerd, verstevigend en een gelijkmatigere teint vertoont. Algemeen anti-aging effect. Hydraterende werking**: significante verhoging van het vochtgehalte met 56%.

* Na 28 dagen applicatie (twee keer per dag) op 23 vrouwen.
** Hydratatietest is uitgevoerd onder dermatologische controle. Resultaat binnen 1 uur na toepassing.

Geschikt voor veganisten.  Niet getest op dieren.

Ingrediënten

Dagcrème voor mannen

anti-aging, met tepescohuite en cactusvijg
voor alle huidtypes

  97.71% ingrediënten van natuurlijke oorsprong

29,95 € - 50 mL 

Dit specifiek ontwikkelde huidverzorgingsproduct voor mannen heeft een herstructurerend en regenererend effect. Fijne lijnen worden verminderd, de huid voelt zachter aan en ziet er jonger uit.

De gezuiverde extracten van cactusvijg in jojoba olie hebben de eigenschap om vervuiling tegen te gaan. Ze helpen veroudering van de huid te voorkomen die zich als gevolg van stress en externe dagelijkse agressies manifesteert. Een niet vettige dagcrème die gemakkelijk in de huid doordringt met een frisse mannelijke geur.

* Mimosa tenuiflora wordt in huidverzorgingsproducten gebruikt voor zijn herstructurerende, regenererende en antioxiderende eigenschappen en wordt aanbevolen voor behandelingen tegen huidveroudering.

* Cactusvijg heeft antioxiderende en regenererende eigenschappen, is rijk aan polysachariden en hydrateert, kalmeert en verfrist de droge en geïrriteerde huid. Cactusvijg bevat organische zuren met exfoliërende eigenschappen die de doffe en vermoeide huid terug activeert.

Gebruiksaanwijzing

Dagelijks aanbrengen op de gereinigde huid. Ook geschikt voor de pas geschoren huid.

Aanbevelingen

Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 3 jaar.

Getest en bewezen

Een wetenschappelijke gebruikerstest* toonde een heel goede dermatologische tolerantie.

100% van de testgroep is akkoord dat hun huid gladder, verstevigend, gehydrateerd en zacht aanvoelt.
95% zegt dat de Tinge dagcrème geschikt is om op een geschoren huid aan te brengen.
90% bevestigt dat de Tinge dagcrème gemakkelijk indringt in de huid en dat het de huid beschermt tegen de dagelijkse externe agressies.
85% houdt van de niet vette textuur.
80% bevestigt dat hun huid geherstructureerd is.

* Na 28 dagen applicatie (twee keer per dag) op 21 mannen.

Geschikt voor veganisten. Niet getest op dieren.

Ingrediënten

Dagcrème voor tieners

voor een gezonde gladde huid, met wintergroen en marshmallow
voor normale en acne-gevoelige huid

98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong

24,95 € - 50 mL

Deze specifieke huidverzorging is zorgvuldig ontwikkeld voor de huidcondities van de tiener. Dit met behulp van een van planten afgeleid salicylzuur, namelijk wintergroen. Het zuivert de huid en zorgt voor een perfecte teint. De huid is verfijnd en gematteerd.

Bovendien bevat deze huidverzorging marshmallow-wortelextract, dat vanouds bekend staat om zijn kalmerende en hydraterende eigenschappen. Dagcrème met een zachte applicatie en jonge frisse geur.

* Kaasjeskruid vormt een beschermend schild op de huid en is gekend voor zijn verzachtende en kalmerende effecten op de huid.

Wintergroen heeft een keratolytische, ontstekingsremmende en antimicrobiële werking. Wintergroen zuivert de vette huid, maakt de poriën vrij en verwijdert overtollig talg voor een fijnere en frisse huid.

Gebruiksaanwijzing

Dagelijks aanbrengen op de gereinigde huid.

Aanbevelingen

Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 3 jaar.

Getest en bewezen

Een wetenschappelijke gebruikerstest* toonde een uitstekende dermatologische tolerantie.

90% van de gebruikers zegt dat de crème goed uitsmeert.
85% zegt dat de huid vanaf de eerste toepassing helderder en schoner wordt. De geur is jong en fris.
80% bevestigt dat de huidtextuur zichtbaar verfijnd is en na meermaals gebruik krijgt de huid zijn perfecte teint terug. De algehele conditie van de huid is verbeterd.
75% merkt op dat hun huid wordt gezuiverd en het glimmen van de huid wordt verminderd.

* Na 21 dagen applicatie (twee keer per dag) op 20 adolescenten.

Geschikt voor veganisten. Niet getest op dieren.


Ingrediënten