Dermocosmétique belge innovante et efficace, à base d'ingrédients naturels

En savoir plus sur Tinge

tinge natural cosmetics bag with tinge golden oil bottle

NOUVEAU! 

Tinge mineral sun cream 

Ontdek de nieuwste generatie minerale zonnecrèmes, ontworpen om je huid te beschermen met de kracht van de natuur. Onze minerale formules bieden onmiddellijke en maximale bescherming zodra ze op de huid worden aangebracht, waardoor je kunt genieten van zorgeloze tijd in de zon.


En savoir plus​

NOUVEAU! 

Tinge Gommage Visage 

Verwijdert effectief dode huidcellen, vuil en onzuiverheden voor een stralende, jeugdige uitstraling. Deze scrub hydrateert, verstevigt en regenereert de huid, voor een gezonde gloed. Met 98,37% natuurlijke ingrediënten en vrij van parabenen, minerale oliën en siliconen. Dermatologisch getest en goedgekeurd, geschikt voor veganisten. Geef je huid de verzorging die het verdient met onze complete scrubbehandeling.


En savoir plus​

Day cream women intense

Ervaar de ultieme huidverzorging met onze Tinge Day Cream Women Intense. Verrijkt met gezuiverde extracten van bruine algen uit de diepten van de Middellandse Zee, gemengd met jojoba-olie, biedt deze crème een krachtige formule die de elasticiteit van de huid herstelt en het vochtgehalte verbetert. Ontdek een vollere, stevigere huid met een jeugdige uitstraling, mogelijk gemaakt door de stimulatie van collageenproductie.

Des résultats prouvés grâce à des tests utilisateurs scientifiques indépendants!

90 % confirment que leur peau paraît plus fraîche et présente moins de rides.

En savoir plus​

Developpé et produit à Anvers, Belgique !


Chez Tinge, une grande attention est portée aux matières premières. L’extraction et la sélection minutieuses des meilleures substances actives sont cruciales. Les matières premières naturelles utilisées par Tinge portent toutes un ou plusieurs certificats internationaux prouvant leur caractère durable.


person standing next to industrial mixers