Tinge anti-cellulite body crème

Anti-cellulite  met capsaïcine, caffeine, carnitine en extract van mosterdspruit, soja en spirulina

     98.03% ingrediënten van natuurlijke oorsprong

45,00 € - 200 mL (tube) 

Deze crème is speciaal ontwikkeld voor vrouwen met zichtbare tekenen van plaatselijke cellulite op de dijen. Het heeft een intensieve en snelle werking tegen hardnekkige cellulite. Het bevat 2 gezuiverde actieven-complexen die elkaar versterken in hun werking en op verschillende manieren inwerken op de cellulite.

Deze crème is gedeeltelijk gebaseerd op mosterdkiem en capsaïcine, het pittige bestanddeel van chilipepers. Deze unieke combinatie bestrijdt met succes ongewenst vet en cellulite door een krachtige dubbele werking. Het vermindert de zichtbaarheid van bestaande cellulite en voorkomt dat de cellulite verergert.

Tinge anti-cellulite stimuleert de doorbloeding om te zorgen voor voldoende toevoer van voedingsstoffen om het bindweefsel te versterken. Aan de andere kant zet het vet om in warmte en vermindert daardoor de vetophoping. Daarnaast staat deze formule ook bekend als afslankmiddel aangezien genisteïne (de biologisch actieve vorm van de meest voorkomende soja-isoflavonen) de vorming van nieuwe vetopslagcellen remt, de vetafbraak bevordert en tevens de sterkte, stevigheid en gladheid van de huid sterk verbetert. Ten slotte bevat het spirulina platensis-extract in de tinge anti-cellulite  dat de huid verstevigt en herstructureert. Met een fris en bloemig parfum. 

The stars in the formula : 

* Cafeïne & Carnitine : versnellen de afbraak van vet
* Genisteïne (soja isoflavanoïde) : voorkomt de vorming van nieuwe vetcellen, versnelt daarnaast ook vetafbraak, verstevigt de huid en maakt deze strakker.

* Spirulina : verstevigende en herstructurerende werking.
* Mosterdspruit extract : bevordert de microcirculatie
* Capsaïcine : stimuleert eveneens de perifere bloedcirculatie en verbrandt bestaande vetcellen.

Gebruiksaanwijzing

Breng éénmaal per dag aan op de te behandelen zones. Laat de crème indringen door ze in te masseren met cirkelvormige bewegingen en masseer vervolgens de dijen met opwaartse drukbewegingen. Uitwendig gebruik.

Getest en bewezen

37% vermindering van cellulite in vergelijking met de onbehandelde dij.*

57% meer elastische huid in vergelijking met de onbehandelde dij.*

41% gladdere huid in vergelijking met de onbehandelde dij.*

Een vermindering van 2,3 cm en 3,8 cm in omtrek na respectievelijk 3 en 6 weken.*

* Na 6 weken één keer per dag aan te brengen op 1 dij bij 20 vrouwen tussen 39 en 58 jaar met ernstige cellulite.

Aanbevelingen

Niet gebruiken op open wonden of slijmvliezen. Na aanbrengen goed de handen wassen. Kan ogen of mond irriteren. 

Geschikt voor veganisten. Niet getest op dieren. Dermatologisch getest. Ecologische verpakking.

Ingrediënten

Aqua, Glycerin, Isnonyl Isononanoate, Arachidyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Behenyl Alcohol, Myristyl Alcohol, Caprylic / Capric Triglyceride, Polysorbate 80, Squalane, Arachidyl Glucoside, Sodium Levulinate, Carbomer, Myristyl Glucoside, Sodium Anisate, Salicylic Acid, Carnitine, Phytic Acid, Tocopherol, Spirulina Platensis Extract, Caffeine, Capsaicin, Brassica Alba Extract, Genistein, Helianthus Annuus Seed Oil, Phenoxyethanol, Ethanol, Sodium Hydroxide, Parfum.