tinge bath oil for babies bottle on a white background

Badolie

  99,7% ingrediënten van natuurlijke oorsprong 

14,95€ - 200 mL

Tinge badolie is rijk aan plantaardige oliën (macadamia, jojoba en zoete amandel) en plantenextracten (malve, kamille en goudsbloem) die de huid verzachten en de huidbarrière versterken. De olie heeft een aangenaam parfum van vanille (zonder allergenen) en is geschikt voor de dagelijkse verzorging en hygiëne van de babyhuid.


Ontdek meer


tinge face and body milk for babies bottle on a white background

Gezichts- en lichaamsmelk

  98.6% ingrediënten van natuurlijke oorsprong
15,75 € - 300 mL

 

De gezichts- en lichaamsmelk van Tinge is een mengeling van macadamiaolie, zoete amandelolie, jojobaolie en karitéboter met een zacht parfum van vanille (zonder allergenen). Hij verzacht de huid en beschermt tegen irritatie en roodheid, wat hem ideaal maakt als een reiniger en hydraterende crème van het gezicht en gevoelige delen van de baby.


Ontdek meer


tinge soft cleanser for babies bottle on a white background

2-in-1 zachte reiniger

  99.3% ingrediënten van natuurlijke oorsprong

15,75 € - 300 mL  

De 2-in-1 wasgel is geschikt voor zowel lichaam als haar en bevat geen schadelijke stoffen die de huid van de jonge baby kunnen beschadigen. De pH is aangepast aan de huid. Ideaal voor het dagelijkse bad zonder de huid uit te drogen!


Ontdek meer


tinge shampoo for babies bottle on a white background

Shampoo

   99.3% ingrediënten van natuurlijke oorsprong

9,95 € - 200 mL  

De shampoo voor baby’s is extra delicaat en voedend voor de babyhuid en heeft een aangenaam parfum van vanille (zonder allergenen). De pH is aangepast aan de huid en de shampoo wordt dus goed verdragen. De shampoo is vrij van schadelijke stoffen die de huid van de jonge baby kunnen beschadigen. Provitamine B5 en gehydrolyseerde rijsteiwitten beschermen en voeden de huid van de baby.
 

Ontdek meer


tinge diaper cream for babies tube on a white background

Luiercrème

  100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong

8,45 € - 100 mL 

De luiercrème voorkomt roodheid en irritaties veroorzaakt door luieruitslag en externe factoren (koude, frequent wassen …). Bisabolol versterkt de werking tegen roodheid. De crème is aangewezen bij elke luierwissel om onmiddellijke verlichting te geven en laat een langdurige beschermende laag achter op de huid.

 

Ontdek meer


tinge repair cream for babies on a white background

Herstellende crème

 99,3% ingrediënten van natuurlijke oorsprong

  10,95€ - 50 mL   


De herstellende crème verzacht en normaliseert de symptomen van een ontstoken huid en andere huidirritaties (allergische reacties, droge huid). De crème is ook ideaal na een lange blootstelling aan de zon en perfect voor de zeer gevoelige huid die snel rood wordt.


Ontdek meer


tinge baby balm for babies box on a white background

Balsem om vrijer te ademen

   100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong

  14,95€ - 30 mL  

Zeer zachte en delicate balsem omwille van het hoge gehalte aan amandelolie en sheaboter. Geformuleerd voorde gevoelige huid van baby’s. De mix van natuurlijke essentiële oliën zoals mandarijn, den, bergamot en lavendel helpt baby’s en kinderen om de typische problemen van het koude seizoen het hoofd te bieden.


Ontdek meer