tinge face & hand wash bottle on a white background

Tinge face and handwash

    98,7% ingrediënten van natuurlijke oorsprong

13,95 € - 200 mL  

Tinge delicate gezichts- en handreiniger beschermt de epidermale lipidenbarrière, respecteert de huidbalans, hydrateert, kalmeert en beschermt de huid. Specifiek geformuleerd voor de meest gevoelige, droge en kwetsbare huid. Dankzij de werking van de plantaardige polysachariden wordt de epidermale lipidenbarrière gehydrateerd en hersteld. Sporen-elementen zoals magnesium en zink hebben een herstellende en versterkende werking, ze zijn essentieel voor de vitale functie van de huid.

Ontdek meer


tinge micellar water bottle in front of a white background

Micellair water 3 in 1

    98,8% ingrediënten van natuurlijke oorsprong

13,95 € - 200 mL  

Tinge delicaat micellair water 3 in 1 beschermt de huid, respecteert de huidbalans, hydrateert en kalmeert. Specifiek geformuleerd voor de meest gevoelige huid. Dankzij de werking van de plantaardige polysachariden wordt de epidermale lipidenbarrière gehydrateerd en hersteld. Magnesium en zink hebben een herstellende en versterkende werking, ze zijn essentieel voor de vitale functie van de huid.

Ontdek meer

tinge hair conditioner bottle on a white background

Conditioner

Haar conditioner met natuurlijke keratineLinde, Hibiscus & Inca Inchi  
voor alle haartypes

    98,8% ingrediënten van natuurlijke oorsprong

19,95 € - 200 mL 

Deze conditioner maakt het haar heel zacht, maakt het makkelijker doorkambaar en geeft het haar een wondermooie zijden glans. Verbetert het volume en de sterkte van het haar aanzienlijk.

Ontdek meer


tinge delicate body wash bottle on a white background

Delicate body wash

Delicate body wash met berglavendel en essentiële oliën

voor alle huidtypes

   100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong  

16,95 € - 200 mL

Deze reinigende formule is zeer zacht voor de huid. De etherische olie van berglavendel kalmeert de zintuigen en vermindert de dagelijkse opgelopen stres. Werkt zeer verfrissend op de huid.

Ontdek meer

tinge delicate shampoo bottle on a white background

Delicate shampoo

Delicate shampoo met granaatappelargan en een natuurlijk proteïne complex.
voor alle huidtypes
      98,5% ingrediënten van natuurlijke oorsprong

15,95 € - 200 mL  

 Beschermt het haar tegen oxidatieve schade door stressvervuiling en UV-stralen en herstelt de glans en zachtheid van het haar alsook de gezondheid van het haar.

Ontdek meer

tinge hair & body wash bottle on a white background

Hair & body wash 2 in 1 mannen

Haar & Body wash met natuurlijke keratine en Lindenextract
voor alle huidtypes
      99,6% ingrediënten van natuurlijke oorsprong

17,95 € - 200 mL

De milde haar & body wash is perfect geschikt voor dagelijks gebruik. Deze topper behoudt het vochtgehalte van de huid, revitaliseert deze eveneens en heeft een heerlijke fris parfum.

Ontdek meerDe Tinge reinigingsproducten komen in eenGreen PE flesje met soft touch afwerking dus het voelt extra zacht aan. Het pompje is gemaakt van hout net zoals die van onze dagcrèmes. Voor een extra luxueuze uitstraling.  

*** I'm green TM Polyethyleen is een plastic gemaakt van suikerriet, een hernieuwbare grondstof, terwijl het traditionele polyethyleen fossiele grondstoffen zoals olie of aardgas gebruikt.***