Cleansing

For men and women

NEW! Tinge face scrub

De Tinge gezichtsscrub biedt een diepgaande exfoliatie en verwijdert effectief dode huidcellen, vuil en onzuiverheden, waardoor de huid glad en stralend wordt. De unieke formule bevat een mix van actieve natuurlijke ingrediënten die de huid hydrateren, verstevigen, regenereren en beschermen. 

Deze scrub is veel meer dan alleen een exfoliant; het is een complete huidverzorgingsbehandeling die de huid verjongt en vernieuwt voor een gezonde en jeugdige uitstraling. 

Ontdek meer

Tinge face and handwash

Tinge delicate gezichts- en handreiniger beschermt de epidermale lipidenbarrière, respecteert de huidbalans, hydrateert, kalmeert en beschermt de huid. 

Specifiek geformuleerd voor de meest gevoelige, droge en kwetsbare huid. Dankzij de werking van de plantaardige polysachariden wordt de epidermale lipidenbarrière gehydrateerd en hersteld. Sporen-elementen zoals magnesium en zink hebben een herstellende en versterkende werking, ze zijn essentieel voor de vitale functie van de huid.

Ontdek meer

Tinge Micellair water 3 in 1

Tinge delicaat micellair water 3 in 1 beschermt de huid, respecteert de huidbalans, hydrateert en kalmeert. 

Specifiek geformuleerd voor de meest gevoelige huid. Dankzij de werking van de plantaardige polysachariden wordt de epidermale lipidenbarrière gehydrateerd en hersteld. Magnesium en zink hebben een herstellende en versterkende werking, ze zijn essentieel voor de vitale functie van de huid.

Ontdek meer

Tinge herstellende conditioner

Deze conditioner met natuurlijke keratineLinde, Hibiscus & Inca Inchi  maakt het haar heel zacht, maakt het makkelijker doorkambaar en geeft het haar een wondermooie zijden glans. Verbetert het volume en de sterkte van het haar aanzienlijk.

Ontdek meer

Tinge Delicate shampoo

Deze delicate shampoo met granaatappel, argan en natuurlijk proteïne complex beschermt het haar tegen oxidatieve schade door stressvervuiling en UV-stralen en herstelt de glans en zachtheid van het haar alsook de gezondheid van het haar.

Ontdek meer

Tinge Delicate body wash 

Deze reinigende formule met berglavendel en essentiële oliën is zeer zacht voor de huid. De etherische olie van berglavendel kalmeert de zintuigen en vermindert de dagelijkse opgelopen stress. Werkt zeer verfrissend op de huid.

Ontdek meer

Tinge Hair & body wash 2 in 1 men 

De milde haar & body wash met natuurlijke keratine en Lindenextract is perfect geschikt voor dagelijks gebruik. Deze topper behoudt het vochtgehalte van de huid, revitaliseert en heeft een heerlijke fris parfum.


Ontdek meer

De Tinge shampoo, conditioner en hair & body wash, komen in een Green PE flesje met soft touch afwerking, gecombineerd met duurzaam hout. Dit geeft een luxueuze uitstraling. I'm green TM Polyethyleen is een plastic gemaakt van suikerriet, een hernieuwbare grondstof, terwijl het traditionele polyethyleen fossiele grondstoffen zoals olie of aardgas gebruikt.