Nachtcrème  - skin booster

skin booster, met indianenklaver, zoethout en (Baikal)glidkruid 
voor alle huidtypes

   98.6 % ingrediënten van natuurlijke oorsprong

46,50 € - 50 mL 

Deze nachtcrème is specifiek ontwikkeld om te werken terwijl u geniet van een goede nachtrust. Sterk geconcentreerd in stimulerende en verjongende actieve stoffen, hydrateert deze unieke formule de huid, regenereert en ontgift.

* Indianenklaver verbetert de ontgifting van de huid en verbetert de circadiane cyclus die is verstoord door blauw licht. De geglycosyleerde flavonoïden helpen bij het synchroniseren van het welzijn van de ‘klok’ van de huid, gedereguleerd door een stressvolle levensstijl en blootstelling aan emissie van blauw licht van elektronische schermen.

* Fytoactieve stoffen afkomstig van Centella, Kamille, Zoethout, Rozemarijn, Baikalglidkruid, Camelia en Japanse duizendknoop ondersteunen de vermindering van de afgifte van pro-inflammatoire middelen en verminderen de irritatie van de huid.

Tinge Nachtcrème verhoogt het cellulaire energiemetabolisme en de celactiviteit. Herstelt de huidhelderhuid en uitstraling. Celvernieuwing wordt gestimuleerd voor een revitaliserend en skin boosting effect.

Gebruiksaanwijzing

‘s Avonds rijkelijk aanbrengen op het gereinigde gelaat en de hals. Masseer met zachte bewegingen in.

Aanbevelingen

Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 3 jaar.

Getest en bewezen

Tekenen van vermoeidheid zijn verminderd na slechts vier dagen, en de huidskleur is verbeterd na één tot vier weken.

Geschikt voor veganisten. Niet getest op dieren. Dermatologisch getest.