Oogcontour voor mannen

Anti-wallen verzorging, tegen donkere kringen en rimpels,  
met lijsterbes, Maca en zachte Berk

  99,1 % ingrediënten van natuurlijke oorsprong

29,95 € - 10 mL  

Deze oogcontour voor mannen heeft een uitgebalanceerde samenstelling van actieve ingrediënten. Het is een milde huidverzorging voor de gevoelige huid rondom de ogen. Hydrateert de huid en maakt rimpels zichtbaar gladder. Werkt zeer effectief tegen wallen. Vertraagt het huidverouderingsproces van de huid. Dermatologisch bewezen effectief tegen rimpels.  Heeft een onmiddellijk effect.

* Gehydroliseerd hyaluronzuur:  door het lagere moleculaire gewicht kan gehydrolyseerd hyaluronzuur een grotere hoeveelheid water binden, wat resulteert in intensievere hydratatie van de huid.

Zachte berk: de schors van de zachte berk bevat betuline. Op uw huid is betulinol zeer effectief bij het kalmeren van ontstekingen, het verstevigen van de poriën en het helpen genezen van wonden. Berkenschors bevat ook tannines, een kleine hoeveelheid salicylzuur en ursolinezuur, wat verlichtende effecten geeft. De bladeren bevatten verschillende antioxidanten waaronder quercetine en anthocyanine. Al deze dingen helpen samen de huid te beschermen en geven haar een mooie, heldere gloed.

* Lijsterbes: Het extract van de peervormige lijsterbes vermindert zichtbaar de verschijning van donkere kringen en ontsierende wallen rond het oog.

* Maca: Dit biologisch Maca-extract revitaliseert de vermoeide huid en maakt rimpels rond de ogen zichtbaar glad. Maca helpt de effecten van veroudering te verminderen en geeft nieuwe kracht aan de huid. Het stimuleert de celvernieuwing en vertraagt veroudering van de huid.

Gebruiksaanwijzing

's Morgens en 's avonds op een gereinigde huid aanbrengen, met een rollende beweging rondom de ogen. Direct oogcontact vermijden. Tip: bewaar in de koelkast voor een intenser effect. 

Dermatologisch bewezen effectief tegen rimpels. 
Geschikt voor veganisten. Niet getest op dieren.

Ingrediënten

Aqua, Glycerin, Betula Alba Juice, Alcohol, Hydrolized Hyaluronic Acid, Pyrus Sorbus Bud Extract, Phytic Acid, Lepidium Meyenii Root extract, Maltodextrin, Xanthan Gum, Propanediol, Phenetyl Alcohol, Sodium Anisate, Sodium Levulinate, Caprylyl Glycol.