Oogcontour voor vrouwen

anti-wallen, tegen donkere kringen & skin booster,  
met lijsterbes, gotu kola en zomerklokje

  99,1 % ingrediënten van natuurlijke oorsprong

30,95 € - 10 mL  

Milde huidverzorging voor de gevoelige huid rondom de ogen. Hydrateert de huid en maakt rimpels zichtbaar gladder. Vertraagt het huidverouderingsproces. Dermatologisch bewezen effectief tegen rimpels. Heeft een onmiddellijk effect. 

* Lijsterbes: het extract van de peervormige lijsterbes vermindert zichtbaar de verschijning van donkere kringen en ontsierende wallen rond het oog.

* Gotu kola of Centalla asiatica een kleine plant waarvan het bladextract geweldige eigenschappen heeft voor de huid. Het is rijk aan aminozuren, beta-caroteen (natuurlijke vitamine A), essentiële vetzuren en krachtige fytochemicaliën. Gotu kola herstelt de huid en het bindweefsel en stimuleert de aanmaak van collageen en de bloedcirculatie van de huid. Dit versterkt de huid. 

* Het zomerklokje is een absolute innovatie in anti-aging onderzoek. In plaats van het regeneratieproces te versnellen, vertraagt het extract van zomerklokje de regeneratie van de huid. De elasticiteit van de huid wordt verbeterd en de diepte van de rimpels wordt verminderd.

Gebruiksaanwijzing

's Morgens en 's avonds op een gereinigde huid aanbrengen, met een rollende beweging rondom de ogen. Direct oogcontact vermijden. Tip: bewaar in de koelkast voor een intenser effect . 

Dermatologisch bewezen effectief tegen rimpels. 
Geschikt voor veganisten. Niet getest op dieren.

Ingrediënten

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerin, Rosa Damascena Flower Water, Centella Asiatica Extract, Alcohol, Pyrus Sorbus Bud Extract, Hydrolized Hyaluronic Acid, Leucojum, Aestivum  Bulb Extract, Phenethyl Alcohol, Phytic Acid, Xanthan Gum, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Caprylyl Glycol.