Special skincare

Acné, littekens of couperose? 

Tinge Advanced Skin Repair & Soothing Cream

Uiterst efficiënte littekencrème die de huid herstelt en jeuk vermindert, met Aziatische waternavel en melkproteïnen.

Deze innovatieve herstellende crème is de ideale formule om littekenvorming te vermijden en wondheling te stimuleren. Het zorgt voor een geavanceerd herstel van de huid terwijl het de huid verzacht en kalmeert. Bovendien vermindert het jeuk en krabben zodat de wonde beter kan genezen en verdere huidbeschadiging vermeden wordt. Voelt niet vet of plakkerig aan en bevat geen allergenen. 

Ontdek meer

Tinge acne spot correction gel

De tinge acne spot correction gel is een zuiverende gel die de vorming van nieuwe onzuiverheden voorkomt en bestaande puistjes sneller doet verdwijnen zonder littekenvorming.

De Tinge acne spot heeft een bewezen anti-bacterieel effect tegen de bacterie die acne kan veroorzaken. De combinatie van actieve bestanddelen resulteert in een complete aanpak. Zo verminderen ze de talgproductie, werken ze exfoliërend, hebben ze een anti-bacterieel effect en bevorderen ze het herstel van de huid

Ontdek meer

Tinge anti-redness

Geconcentreerde verzorging voor een huid met tekenen van couperose en rosacea met natuurlijke Muisdoorn, Witte Paardenkastanje en Gotu Kola.

Deze geconcentreerde verzorging geeft een merkbare vermindering in roodheid vanaf de 1ste applicatie. Het verbetert de microcirculatie, herstelt de huid integriteit en hydrateert de huid. Het maskeert de roodheid ook en maakt de huidkleur van het gelaat homogener waardoor de huid er jonger en stralender uitziet.

Ontdek meer