Tinge Body care  

Golden Oil - droge lichaamsolie

Tinge Golden Oil is niet zomaar een olie maar combineert de meest rijke botanische oliën en de kracht van de natuur voor jouw huid. Een bijzonder zintuiglijke ervaring met een unieke droge textuur. Droge olie voor lichaam én haar met een heerlijk, hypoallergeen parfum met puur natuurlijke gouden shimmers !
Een meesterlijke combinatie voor een sublieme en stralende huid

  99,7 % ingrediënten van natuurlijke oorsprong

Ontdek meer

Body lotion anti-aging


De Tinge Body Cream Anti-aging is een rijke, hydraterende bodycrème die rimpels en vlekjes voorkomt met probiotische technologie en ginseng. Belangrijke ingrediënten zijn Panax ginseng, Rosa mosqueta olie, zoete amandelolie, en Lactococcus ferment extract, die samen celveroudering verminderen, de huid regenereren en verzachten.

  99,1 % ingrediënten van natuurlijke oorsprong

Ontdek meer

Anti-cellulite body crème


Deze crème is speciaal ontwikkeld voor vrouwen met zichtbare tekenen van plaatselijke cellulite op de dijen. Het heeft een intensieve en snelle werking tegen hardnekkige cellulite. Het bevat 2 gezuiverde actieven-complexen die elkaar versterken in hun werking en op verschillende manieren inwerken op de cellulite. 

De actieve bestanddelen
capsaïcine, caffeine, carnitine en extract van mosterdspruit, soja en spirulinawerken synergetisch en pakken alle oorzaken van cellulite aan.​
 

98.03% ingrediënten van natuurlijke oorsprong

Ontdek meer