tinge intense daycream for women with hibiscus and browne algae on a white background

Dagcrème voor vrouwen, met intense lifting 

met baobab, hibiscus en bruine alg
voor alle huidtypes

   99.2% ingrediënten van natuurlijke oorsprong

40,95 € - 50 mL  

Deze ultieme huidverzorging voor vrouwen wordt versterkt door gezuiverde extracten van bruine alg uit de Middellandse Zee, in jojoba olie. Het herstelt de elasticiteit en het vochtgehalte van de huid voor een vollere, stevigere en zichtbaar jongere huid. En dit door het stimuleren van collageen.

Gezuiverde extracten van bruine alg hebben anti-vervuilende eigenschappen. Ze helpen veroudering te voorkomen als gevolg van stress en externe dagelijkse agressies.

Bovendien genereert een 100% natuurlijke mix van witte hibiscus en baobabfruit extracten een liftend effect. Een niet vettige dagcrème die gemakkelijk in de huid dringt zonder sporen na te laten. Het dient als een ideale make-upbasis en bevat een fris parfum.

Ontdek meer


tinge anti aging daycream for women with pomegranate and brown algae on a white background

Dagcrème voor vrouwen, anti-aging

met granaatappel en bruine alg
voor alle huidtypes

   99.2% ingrediënten van natuurlijke oorsprong

34,95 € - 50 mL 

Dit specifiek ontwikkelde huidverzorgingsproduct voor vrouwen met een gezuiverd extract van granaatappel heeft een herstructurerend en regenererend effect. Fijne lijnen worden verminderd, de huid voelt zachter aan, ziet er opgefrist en jonger uit.

Gezuiverde extracten van bruine alg hebben anti-vervuilende eigenschappen. Ze helpen veroudering te voorkomen als gevolg van stress en externe dagelijkse agressies.

Een niet vettige dagcrème die gemakkelijk in de huid dringt zonder sporen na te laten. Het dient als een ideale make-upbasis en bevat een fris parfum.

Ontdek meer

tinge daycream for men with tepescohuite tepescohuite and prickly pear on a white background

Dagcrème voor mannen

anti-aging, met tepescohuite en cactusvijg
voor alle huidtypes

  97.71% ingrediënten van natuurlijke oorsprong

31,50 € - 50 mL

Dit specifiek ontwikkelde huidverzorgingsproduct voor mannen heeft een herstructurerend en regenererend effect. Fijne lijnen worden verminderd, de huid voelt zachter aan en ziet er jonger uit.

De gezuiverde extracten van cactusvijg in jojoba olie hebben de eigenschap om vervuiling tegen te gaan. Ze helpen veroudering van de huid te voorkomen die zich als gevolg van stress en externe dagelijkse agressies manifesteert. Een niet vettige dagcrème die gemakkelijk in de huid doordringt met een frisse mannelijke geur.

Ontdek meer

tinge daycream for teens with pyrola and marsh mallow on a white background

Dagcrème voor tieners

voor een gezonde gladde huid, met wintergroen en marshmallow
voor normale en acne-gevoelige huid

98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong

25,95 € - 50 mL

Deze specifieke huidverzorging is zorgvuldig ontwikkeld voor de huidcondities van de tiener. Dit met behulp van een van planten afgeleid salicylzuur, namelijk wintergroen. Het zuivert de huid en zorgt voor een perfecte teint. De huid is verfijnd en gematteerd.

Bovendien bevat deze huidverzorging marshmallow-wortelextract, dat vanouds bekend staat om zijn kalmerende en hydraterende eigenschappen. Dagcrème met een zachte applicatie en jonge frisse geur.

Ontdek meer