Tinge day & night care

For women, men and teens

Tinge day for women

​Dagcrème voor vrouwen, anti-aging met granaatappel en bruine alg. Geschikt voor alle huidtypes.

Deze ultieme huidverzorging voor vrouwen wordt versterkt door gezuiverde extracten van bruine alg uit de Middellandse Zee, in jojoba olie. Het herstelt de elasticiteit en het vochtgehalte van de huid voor een vollere, stevigere en zichtbaar jongere huid. En dit door het stimuleren van collageen.

Ontdek meer

Tinge day for women intense

Dagcrème voor vrouwen, met intense lifting  met baobab, hibiscus en bruine alg. Geschikt voor alle huidtypes.

Dit specifiek ontwikkelde huidverzorgingsproduct voor vrouwen met een gezuiverd extract van granaatappel heeft een herstructurerend en regenererend effect. Fijne lijnen worden verminderd, de huid voelt zachter aan, ziet er opgefrist en jonger uit.

Ontdek meer

Tinge day for men

Dagcrème voor mannen anti-aging, met tepescohuite en cactusvijg. Geschikt voor alle huidtypes

Dit specifiek ontwikkelde huidverzorgingsproduct voor mannen heeft een herstructurerend en regenererend effect. Fijne lijnen worden verminderd, de huid voelt zachter aan en ziet er jonger uit.

Ontdek meer

Tinge day for teens

Dagcrème, speciaal ontwikkeld voor tieners, voor een gezonde en gladde huid. Op basis van natuurlijke ingrediënten, zoals wintergroen en marshmallow extract. Hydrateert, zuivert en mattifieert de delicate tienerhuid met neiging tot onzuiverheden. Geschikt voor de normale en acne-gevoelige huid.

Ontdek meer

Tinge night

Skin booster, met indianenklaver, zoethout en (Baikal)glidkruid. Geschikt voor alle huidtypes, met  hypoallergeen parfum

Deze nachtcrème is specifiek ontwikkeld om te werken terwijl u geniet van een goede nachtrust. Deze unieke formule is sterk geconcentreerd in stimulerende en verjongende actieve stoffen en hydrateert, regenereert en ontgift de huid.

Ontdek meer

Tinge facial serum

actief liftend & anti-aging, met pomerans, duindoorn en sheaboter

Dit serum met een intensief effect helpt de tekenen van huidveroudering te verminderen. Het serum weer vrije radicalen af, herstelt de huid en bereidt de huid voor op de dagcrème of nachtcrème, om de doeltreffendheid ervan te vergroten. Aloë Vera geeft extra vocht, versnelt de celregeneratie en stimuleert de productie van collageen.

Ontdek meer

Tinge facial oil

anti-aging & tonifiërend, met parakers en squalaan

Vertraagt het verouderingsproces van de huid en geeft een onmiddellijke versteviging. Het extract van de bloem van de parakers helpt rimpels en andere tekenen van veroudering te verminderen.  Squalaan voorkomt epidermaal vochtverlies, herstelt de elasticiteit van de huid en verbetert het vochtgehalte van de huid aanzienlijk.

Ontdek meer

Eye contour women

oogserum tegen wallen, donkere kringen en rimpels. met lijsterbes, gotu kola en zomerklokje

Milde serum voor de gevoelige huid rondom de ogen. Hydrateert de huid en maakt rimpels zichtbaar gladder. Vertraagt het huidverouderingsproces. Dermatologisch bewezen effectief tegen rimpels. Heeft een onmiddellijk effect. 

Ontdek meer

Eye contour men

Verfrissende booster tegen wallen, donkere kringen en rimpels. Met lijsterbes, Maca en zachte Berk

Mild serum voor de gevoelige huid rondom de ogen. Hydrateert de huid en maakt rimpels zichtbaar gladder. Vertraagt het huidverouderingsproces van de huid. Dermatologisch bewezen effectief tegen rimpels.  Heeft een onmiddellijk effect.

Ontdek meer